top of page
Anker 1

Fitclub

Fit Couple

Fitclub is een programma dat sport en voedingsadvies combineert om optimale resultaten te behalen voor gewichtsbeheersing spiermassa en gewicht.
Naast de sportlessen zijn indien gewenst ook voedingssupplementen verkrijgbaar van Herbalife.
Deze passen in een coachingsprogramma naar jouw streefgewicht of ander doel dat je stelt.

De verschillende onderdelen staan los van elkaar. Je kunt kiezen voor alleen de sportlessen, maar ook alleen voor het gewichtsbeheersingsprogramma. Uiteraard krijg je korting als je voor beide opties kiest.

Cardio Fitness

Anker 2

Cardio is een afkorting van ‘cardiovasculair’ en dat betekent letterlijk ‘met betrekking tot hart- en bloedvaten’. Met cardiovasculaire training, of gewoon ‘cardio’ dus, wordt dan ook elke trainingsvorm bedoeld die de hartslag doet stijgen. Iets praktischer: elke trainingsvorm die gericht is op vetverbranding en/of conditieverbetering. Dat kan lopen, fietsen of zwemmen zijn, maar ook touwtjespringen, High Intensity Interval Training (HIIT) of circuittraining. Cardio is dus geen synoniem voor duursport.

Man werkt op een Machine
Anker 3

Afslanken

Voor succesvol afvallen heeft iedereen een andere aanpak nodig.
Wat goed werkt voor je vriend, broer, zus, collega, hoeft daarom niet even goed voor jou te werken. Daarom werken wij een gepersonaliseerd programma op maat uit voor gewichtsverlies.
Met of zonder voedingsondersteuning.

Lichaams metingen
Anker 4

Aankomen

Weight Trainer

Om je spiermassa maximaal te doen toenemen, is het belangrijk om naast je oefeningen ook je voeding in het oog te houden.
Ons gepersonaliseerd programma houdt rekening met uw behoeften.

Anker 5

Sportprestaties verbeteren

Na persoonlijk gesprek, stellen we samen doelen.  Werken we een persoonlijk programma uit, waarbij sportspecifieke trainingen centraal staan

4109de27-a81f-4f14-900c-d03fb79058dd.jfi
Anker 6

Loopcoaching

Klaar voor de start, af

Of u nu uw eerste stappen naar het lopen gaat zetten met een start2run, of U heeft al enige ervaring; wij begeleiden u van start tot voorbij de finish.  Van 0 naar 5 kilometer of een trail of ultra uitdaging.  Wij staan u graag bij. (Sam = ultrarunner met reeds een 100km afstand op de teller)

bottom of page